طرز تهیه گل کلم تنوری:
آشپزباشی - هومن سلیمی
ابتدا گلكلم را در آب جوشان بپزید. بعد در صافی بریزید و كنار بگذارید. سیبزمینی را نیز بپزید. آنگاه گلكلم، سیبزمینی و گوجهفرنگی را با هم مخلوط كنید و در ظرف نسوز چربكردهای بریزید. حالا كره را در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید. سپس ترهفرنگی و سیر را بیفزائید و یك دقیقه تفت دهید. بعد آرد را نیز اضافه كنید و تفت دهید. آنگاه شیر را به آن بیفزائید و مرتب هم بزنید تا سس، غلیظ شود. اكنون پنیر پیتزا، فلفل و جعفری را اضافه نمائید. سپس 5 دقیقه با شعلهی كم حرارت دهید تا جا بیفتد. اینك سس را با مواد مخلوط سازید و نمك و فلفل غذا را اندازه كنید. آنگاه ظرف را در فر(تاون) گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد قرار دهید تا خوراك بپزد و روی آن برشته شود. گلكلم تنوری را با برگ جعفری تزئین نمائید.