آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.
آنگاه در تابه مناسبی پیاز و قدری روغن را روی حرارت تفت دهید تا نرم و سبک شود.
حالا براکلی را بیفزائید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.
سپس در ظرف مناسبی فلفل دلمهای، ریحان، پاستا، نمک، فلفل، مرغ و پنیر را به همراه پیازداغ و براکلی بریزید و مخلوط کنید.
اینک تخممرغها را افزوده و با مواد ترکیب کنید.
سپس ظرف مناسبی را با روغن آغشته کنید.
حالا مایه فراهم کرده را در آن بریزید، سطح آن را صاف کنید و پنیر بریزید.
اکنون در فر گرم کرده به مدت 20-30 دقیقه بپزید تا فریتا پخته و طلائی شود.
یادآوری
در صورت دلخواه میتوانید پس از نیمپز شدن، سطح فریتاتا را با پنیر اضافی بپوشانید تا زیباتر و خوشمزهتر شود.