آشپزباشی - نجمه درویش
تخم مرغها و ادویهجات را در کاسه مناسبی بریزید و هم بزنید.
آنگاه روغن و شیر را بیفزائید.
حالا آرد را در چند مرحله به مایه تخممرغ افزوده و مخلوط کنید.
سپس تابه مناسبی را روی حرارت قرار دهید و کف تابه را با قلمو چرب کنید.
اینک هر بار قدری از مایه کرپ را در تابه بریزید و با حرارت کم اجازه دهید یک طرف کرپ سرخ شود.
سپس آنرا زیر و رو کنید. کرپهای بعد را به همین ترتیب آماده کنید.
روش تهیه مواد میانی
روغن را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید.
آنگاه پیازداغ و مرغ را بیفزائید و حدود 5 دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید.
حالا قارچ را اضافه کنید و تفت دهید.
سپس فلفل دلمهای، ذرت و سس گوجهفرنگی را اضافه نمائید و 3 دقیقه دیگر با حرارت ملایم تفت دهید.
اینک بگذارید مواد قدری خنک شود حالا هر بار یکی از کرپها را برداشته مقداری سس گوجهفرنگی با فرچه روی کرپ پخش کنید و حدود 2 قاشق سوپخوری از مایه درون آن بریزید و رول نمائید، در ظرف مناسبی کرپهای آماده را کنار هم قرار دهید، رویش پنیر بپاشید و در فر گرم کرده به مدت 20 دقیقه با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید تا سطح آن طلائیرنگ شود.