روش تهیه
طرز تهیه: بادمجان را راه راه پوست بگیرید و نگینی ببرید. پوست کدو را با کارد بتراشید و نگینی ببرید. پوست سیب زمنی را گرفته نگینی ببرید. فلفل را به انداره یک بند انگشت ببرید.در ماهی تابه روغن ریخته اول کدو بعد ، بادمجان، سیب زمینی و فلفل را بخار پز کنید تا سبزیجات نرم شود. سبزیجات را در دیس بکشید. گوجه و سیر را رنده کنید. در تابه بریزید جند دقیقه بپزید و نمک بپاشید. سس را روی سبزیجات برزید و با ماست سرو کنید.
در ترکیه در فصل تابستان زیاد درست می کنند.
برای کسانی که گیاهخوار هستند توصیه می شود.
منصوب به عراق است.