Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 11 آذر 1403 - 21:14

اردور بادنجان

اردور بادنجان

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

بادنجان حلقه شده......................2 عدد

گوجه‌فرنگي حلقه شده......................2 عدد

 

مواد لازم براي سس

گوجه..............................2 عدد

ريحان........................يك چهارم پيمانه

سير2................ حبه

گردو.......................يك سوم پيمانه

پنير پيتزا..............................يك سوم پيمانه

روش‌تهیه

بادنجان‌ها و گوجه‌فرنگي را در روغن تفت داده و كنار بگذاريد.

براي تهيه سس

گوجه هاي سرخ شده، ريحان، سير، گردو را همراه پنير داخل غذاساز ريخته و آن را به صورت پوره در آوريد. در ظرف فر بادنجان‌ها را چيده روي آن سس ريخته و حلقه گوجه خام بگذاريد در فر 180 درجه گذاشته تا وقتي پنير آب شود و بعد سرو كنيد.

برچسب ها: اردورپیش غذاطرز تهیهاردور بادنجان تعداد بازديد: 634 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است