آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
اسفناج را بخارپز کنید و در صافی بریزید تا آب اضافه اش گرفته شود.
آن گاه آن را ساطوری کنید.
سپس در ظرف مناسبی اسفناج، تخم مرغ، نمک، فلفل و شنبلیله را بریزید و خوب هم بزنید.
حالا کف قالب نسوزی اندکی روغن بریزید و آن را روی حرارت بگذارید و مایه کوکو را در آن بریزید و با تکان دادن قالب مایه را در تمام سطح قالب یکسان پخش کنید.
اینک قالب را در فر گرم کرده با دمای 180 درجۀ سانتیگراد بگذارید تا کوکو بپزد و سطحش طلائی شود.
بعد کوکو را از فر خارج کنید و رویش را بپوشانید و اجازه دهید تا خنک شود.
اکنون کوکو را از قالب خارج کرده و رول کنید.
پنیر، فلفل دلمهای، قارچ، ذرت، نخودفرنگی، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید، رول کوکو را باز کرده و این مواد را روی سطح کوکو بریزید و با کارد آن را در تمام سطح کوکو پخش کنید و کوکو را دوباره رول کنید و در سلفون بپیچید و یک روز در یخچال استراحت دهید.
اکنون رولت را در ظرف مناسب پذیرائی بگذارید و به دلخواه بیارائید.