Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:09

کوکتل میگو با سس مخصوص

کوکتل میگو با سس مخصوص

shooroshirin

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

آب داغ...................دو لیوان

سرکه...................یک قاشق مرباخوری

نمک و فلفل.....................به میزان لازم

میگوی پاک کرده......................250 گرم

کره......................25 گرم

آرد..................یک قاشق مرباخوری سرپر

شیر......................یک‌دوم پیمانه

خامه..................2 قاشق غذاخوری

سس قرمز تند......................یک قاشق مرباخوری

روغن زیتون..................یک قاشق غذاخوری

کرفس.....................2 شاخه نازک

مغز کاهو....................یک الی 2 عدد

تخم‌مرغ پخته....................یک عدد

لیموترش.................یک عدد

 

روش‌تهیه

2 لیوان آب داغ را به همراه سرکه و نمک در ظرف گودی بریزید و به مدت 4 دقیقه با قدرت 100 درصد(حداکثر) در دستگاه بگذارید تا آب جوش بیاید. سپس میگوها را به آن اضافه کنید و 3 تا 5 دقیقه با قدرت 100 درصد زمان دهید تا یکی دو جوش بزند، بعد آن‌ها را در صافی بریزید تا آب آن گرفته شود. کره را در ظرفی جداگانه ریخته و برای 10 دقیقه با قدرت 100 درصد (حداکثر) در دستگاه بگذارید، سپس آرد را به آن اضافه کنید و کاملاً هم بزنید و مجدداً یک دقیقه با قدرت 100 درصد در دستگاه بگذارید تا آرد تفت بخورد. بعد ظرف را بیرون آورده و شیر را کم‌کم به آن اضافه کنید تا آرد کاملاً جذب شیر شود و مجدداً 3 تا 4 دقیقه با قدرت 50 درصد(متوسط) در دستگاه بگذارید تا غلیظ شود. بعد از خارج کردن از دستگاه، خامه،‌ سس قرمز، روغن زیتون و کرفس خرد شده را به آن اضافه کنید. سس غذا آماده است. ظرف کوکتل را آماده کنید. مغز کاهوی خرد شده را داخل ظرف ریخته و کمی سس روی آن بریزید، سپس میگو را روی آن قرار دهید و مجدداً با باقیمانده سس روی آن را بپوشانید. یکی دو برش حلقه تخم‌مرغ آب‌پز شده را به صورت ایستاده روی آن قرار دهید و لبه ظرف را هم با میگو و ورقه لیموترش تزیین کنید.

برچسب ها: سسکوکتلپیش غذامیگو پفکیطرز تهیه کوکتلسس قرمزمیگو سوخاری تعداد بازديد: 250 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است