روشتهیه
2 لیوان آب داغ را به همراه سرکه و نمک در ظرف گودی بریزید و به مدت 4 دقیقه با قدرت 100 درصد(حداکثر) در دستگاه بگذارید تا آب جوش بیاید. سپس میگوها را به آن اضافه کنید و 3 تا 5 دقیقه با قدرت 100 درصد زمان دهید تا یکی دو جوش بزند، بعد آنها را در صافی بریزید تا آب آن گرفته شود. کره را در ظرفی جداگانه ریخته و برای 10 دقیقه با قدرت 100 درصد (حداکثر) در دستگاه بگذارید، سپس آرد را به آن اضافه کنید و کاملاً هم بزنید و مجدداً یک دقیقه با قدرت 100 درصد در دستگاه بگذارید تا آرد تفت بخورد. بعد ظرف را بیرون آورده و شیر را کمکم به آن اضافه کنید تا آرد کاملاً جذب شیر شود و مجدداً 3 تا 4 دقیقه با قدرت 50 درصد(متوسط) در دستگاه بگذارید تا غلیظ شود. بعد از خارج کردن از دستگاه، خامه، سس قرمز، روغن زیتون و کرفس خرد شده را به آن اضافه کنید. سس غذا آماده است. ظرف کوکتل را آماده کنید. مغز کاهوی خرد شده را داخل ظرف ریخته و کمی سس روی آن بریزید، سپس میگو را روی آن قرار دهید و مجدداً با باقیمانده سس روی آن را بپوشانید. یکی دو برش حلقه تخممرغ آبپز شده را به صورت ایستاده روی آن قرار دهید و لبه ظرف را هم با میگو و ورقه لیموترش تزیین کنید.