روشتهیه
فر را روي حرارت 200 درجه سانتيگراد گرم كنيد.
خمير كرهاي را به کمک وردنه باز کرده و به شکل مستطيل هایی به ابعاد 10×20 سانت ببريد. كنارههاي خمیر را تخم مرغ (زده شده) مالیده و روي هر يك از مستطيلها يك نوع مواد مياني بريزيد. كنارههای خمیر را به هم چسبانده و به قطعات 5 سانتي برش زده و از طرفي كه چسباندهايد روي سيني فر قرار دهيد. روي هر قطعه زردهي تخم مرغ ماليده و با كنجد، خرفه يا سياهدانه تزئين كرده، در فر با حرارت 180 درجهي سانتيگراد به مدت 20 تا 25 دقيقه بپزيد.
مواد مياني گوشت قرمز:
1ـ يك عدد پياز نگيني خرد شده را در 2 قاشق روغن سرخ كرده، گوشت را به آن اضافه كرده تفت دهيد. وقتي رنگ گوشت عوض شد، نمك، فلفل و ادويه ( زردچوبه و دارچين) را به گوشت اضافه كرده، هم بزنيد. رب گوجه فرنگي را با نصف پيمانه آب رقيق كرده روي آن بريزيد و اجازه دهيد تا گوشت پخته شود. در اواخر طبخ، نيمي از سبزيجات معطر را به مايه گوشت اضافه كنيد و بگذاريد تا سرد شود. سپس 50 گرم از پنير فتا را روي گوشت خرد كنيد و مايه را داخل خمیر بپیچید.
مواد مياني مرغ:
(2) يك عدد پياز نگيني خرد شده را در 2 قاشق روغن تفت داده، گوشت مرغ و سبزيجات معطر را اضافه كرده و با نمك و فلفل(ترجيحاً فلفل قرمز تند) مزهدار كنيد. سپس از روي حرارت برداشته و وقتي كه كمي سرد شد 50 گرم از پنير فتا را با آن مخلوط كرده روي خمير بریزید.
مواد میانی پنیری:
(3) باقيمانده پنير فتا را با 2 قاشق روغن يا كره روي حرارت بگذاريد تا پنير شل شود. سپس يك عدد تخم مرغ را به آن اضافه کرده و هم بزنيد تا مخلوط شود و با ريحان و پياز چه خرد شده مخلوط كرده روي خمير قرار دهيد.