آشپزباشی- سهیلا جباری
آرد را در كاسهی مناسبی الك كنید و كره را به آن بیفزائید. آنگاه كره را با آرد مخلوط كنید.
زردههای تخممرغ و شكر را با همزن برقی بزنید و به مواد قبلی بیفزائید.
حالا آب سرد را اضافه كنید تا مواد، به شكل خمیر درآید.
خمیر را درون كیسهی نایلونی بگذارید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
6 عدد قالب تارتلت به قطر 10 سانتیمتر را چرب كنید و خمیر را درون قالبها پهن كنید.
روی آنها را با كاغذ روغنی بپوشانید و قدری حبوبات بریزید.
قالبها را درون سینی بچینید و در فر(تاون) گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد به مدت 15 دقیقه بپزید.
سپس حبوبات و كاغذ را از روی تارتلت بردارید و 5 دقیقهی دیگر در فر(تاون) بپزید.
اكنون صبر كنید تا تارتلتها خنك شوند بعد كرم را درون آنها بریزید و با انگور بپوشانید.
حالا مارمالاد زردآلو را با آب مخوط كنید و كمی گرم نمائید. سپس از صافی عبور دهید و روی انگورها بریزید.
روش تهیهی كرم
پنیر خامهای، خامه، وانیلین و پودر شكر را در كاسهی مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید.