تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
آرد، نمك و پودر شكر را در كاسه مناسبی الك كنید و كره را به آن بیفزائید. آنگاه كره و آرد را با نوك انگشتانتان با هم مخلوط كنید تا به شكل خرده نان درآید. سپس زرده تخممرغها، وانیلین و آب را بیفزائید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
حالا خمیر را در كاغذ روغنی یا كیسه نایلونی بگذارید و یك ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود. اكنون قالب پای را (دیواره از كف جدا) به قطر 23 سانتیمتر، با كره چرب كنید و خمیر فراهم كرده را در آن پهن نمائید.
به گونهای كه كف و دیواره قالب را بپوشاند. اینك قالب را در یخچال بگذارید تا خمیر كاملا سرد شود. سپس مایه میانی را در قالب، روی خمیر بریزید و قالب را در سینی بگذارید.
حالا پای كدو را به مدت تقریبی 45-50 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد، بپزید. همینكه پای كدو خنك شد، آن را برای پذیرائی، روی ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید و در صورت دلخواه با دارچین بیارائید.
روش تهیه مایه میانی: همه مواد را به آرامی با هم مخلوط كنید.