Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:17

پای كدو حلوائی و پنیر

پای كدو حلوائی و پنیر

shooroshirin6

0 0

متوسط

10 نفر

مواد مورد نیاز

 آرد 200 گرم

 

نمك 1 پینچ

 

پودر شكر  50 گرم

 

كره خرد كرده 100 گرم

 

زرده تخم‌مرغ 2 عدد

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

آب حدود 1-2 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم میانی:

 

كدو حلوائی پخته و پوره كرده 300 گرم

 

پنیر خامه‌ای 300 گرم

 

خامه صبحانه 100 گرم

 

تخم‌مرغ 2 عدد

 

شكر دانه ریز 100 گرم

 

آرد 1 قاشق سوپخوری

 

دارچین یك‌چهارم قاشق چایخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

آرد، نمك و پودر شكر را در كاسه مناسبی الك كنید و كره را به آن بیفزائید. آن‌گاه كره و آرد را با نوك انگشتانتان با هم مخلوط كنید تا به شكل خرده نان درآید. سپس زرده تخم‌مرغ‌ها، وانیلین و آب را بیفزائید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

حالا خمیر را در كاغذ روغنی یا كیسه نایلونی بگذارید و یك ساعت در یخچال نگه‌ دارید تا آماده مصرف شود. اكنون قالب پای را (دیواره از كف جدا) به قطر 23 سانتیمتر، با كره چرب كنید و خمیر فراهم كرده را در آن پهن نمائید.

به گونه‌ای كه كف و دیواره قالب را بپوشاند. اینك قالب را در یخچال بگذارید تا خمیر كاملا سرد شود. سپس مایه میانی را در قالب، روی خمیر بریزید و قالب را در سینی بگذارید.

حالا پای كدو را به مدت تقریبی 45-50 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد، بپزید. همینكه پای كدو خنك شد، آن را برای پذیرائی، روی ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید و در صورت دلخواه با دارچین بیارائید.

روش تهیه مایه میانی: همه مواد را به آرامی با هم مخلوط كنید.

 

برچسب ها: پایپای کدو حلواییپای کدو حلوایی و پنیرپای پنیریدسر کدو حلوایی تعداد بازديد: 1605 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است