آشپزباشی- مژگان فرهنگ
آرد، پودر كاكائو، نمك و شكر را در كاسه مناسبی بریزید. كره را بیفزائید و با نوك انگشتان، مواد را با هم مخلوط سازید. آنگاه زرده تخممرغ و آب را بیفزائید تا خمیر یكدستی حاصل شود.
خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و به مدت تقریبی 30 دقیقه در یخچال نگهدارید. سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده، با وردنه باز كنید. بعد در قالب چربكرده 23 سانتیمتری تارت پهن سازید.
حالا روی آن را با كاغذ روغنی و حبوبات بپوشانید. قالب را در سینی بگذارید و در فر گرمشده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت 25 دقیقه بپزید حال كاغذ و حبوبات را بردارید. اكنون صبر كنید تا نان تارت كاملاً خنك شود.
آنگاه مواد میانی را در آن بریزید و 40 دقیقه دیگر تارت را بپزید. همینكه تارت خنك شد، مواد رویه را روی آن بریزید و با پودر كاكائو بیارائید.
روش تهیه مواد میانی: تمام مواد را با یكدیگر مخلوط كنید و روی حرارت ملایم قراردهید تا تركیبی یكدست حاصل شود.
روش تهیه مواد رویه: خامه فرمگرفته، پنیر خامهای و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.