آشپزباشی- سعید بابارحیمی
قالبهای تارتلت را چرب كنید و فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم نمائید. آنگاه كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود و تخممرغ را بیفزائید و مخلوط كنید.
سپس آرد و وانیلین را بیفزائید تا مایه خمیر شود. حالا خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید. اكنون خمیر را به ضخامت تقریبی نیم سانتیمتر باز كنید و در قالب پهن كنید.
پوست سیبها را بگیرید و خلالی خرد كنید. آنگاه سیب را در قالبها روی خمیر بچینید و مواد میانی را به طور مساوی روی سیبها بریزید. حال قالبها را در سینی بچینید و به مدت تقریبی 35-40 در فر بپزید.
روش تهیه مواد میانی: تخممرغها و شكر را با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود. آنگاه شیر و وانیلین را بیفزائید و مخلوط كنید.