آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
آرد و نمک را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید، کره را به آن بیفزائید و دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خرده نان در آید.
آنگاه آب را بیفزائید تا خمیر نرم و مناسبی حاصل شود. سپس خمیر فراهم کرده را روی سطح آرد پاشیده باز کنید و در قالب تارت به قطر 23 سانتیمتر قرار دهید.
حالا روی خمیر را با کاغذ و حبوبات بپوشانید و آن را 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. حالا خمیر را به مدت 15 دقیقه در فر گرم با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید و بعد کاغذ و حبوبات را بردارید و خمیر را 10 دقیقه دیگر بپزید.
همینکه نان تارت خنک شد مایه میانی را در آن بریزید و تارت را در یخچال بگذارید تا آماده مصرف شود. اکنون روی تارت را با پودر کاکائو و شکلات سفید بیارائید.
روش تهیه مایه میانی: پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بنماری حل کنید. آنگاه در کاسه دیگری، دانه هل را خرد کنید و شکلات را به آن بیفزائید و به روش بنماری شکلات را آب کنید.
سپس محلول ژلاتین و شکلات را با هم مخلوط کنید و بگذارید اندکی خنک شود. حالا خامه فرم گرفته را به آن افزوده و مخلوط کنید.