آشپزباشی - مهدیه ولی نژاد :
روش تهیه
آرد، پودر بادام، پودر شکر و کره را در کاسة دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد به صورت خرده نان درآید. آنگاه تخممرغ را بیفزائید تا مواد خمیر شود. سپس خمیر فراهم کرده را در کیسة نایلونی بگذارید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 3 – 4 میلیمتر باز کنید و در قالب مخصوص تارت به قطر 27 سانتیمتر پهن کنید. روی خمیر کاغذ روغنی بگذارید و با سرامیکهای مخصوص و یا قدری لوبیا رویش را بپوشانید. اکنون تارت را 15 دقیقه در فر بپزید و بعد کاغذ و سرامیکها را بردارید و 10 دقیقة دیگر تارت را بپزید. اینک کرم پسته را داخل تارت بریزید و 8 دقیقه در فر بپزید. آنگاه تارت را از فر در آورید و کرم پرتقال را رویش بریزید و 8 دقیقة دیگر در فر بپزید. همینکه تارت خنک شد، اطراف آن را با خامة فرم گرفته و پسته بیارائید.
روش تهیةکرم پسته
همة مواد را با هم مخلوط کنید.
روش تهیة کرم پرتقال
همة مواد را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید. پیوسته آن را هم بزنید تا کرم بپزد و غلیظ شود.