آشپزباشی- افسانه ظروفی
آرد را در كاسهای الك كنید، كره را بیفزائید و با نوك انگشتان، با آرد مخلوط سازید.
آنگاه نمك، شكر و تخممرغ را اضافه و مخلوط كنید تا خمیری به دست آید.
بعد خمیر را در كیسهی نایلونی بگذارید و به مدت تقریبی 30 دقیقه، در یخچال نگه دارید.
سپس خمیر را روی سطح آردپاشی شده، با وردنه باز كنید تا قطرش 35 سانتیمتر شود.
بعد خمیر را از اطراف به طرف داخل جمع كنید تا قطرش به 25 سانتیمتر كاهش یابد.
حالا لبهی خمیر را با دست مرتب كنید و آن را روی كاغذ روغنی درون سینی منتقل سازید.
اكنون اطراف خمیر را به شكل گل هفتپر شكل دهید و آن را به مدت 20 دقیقه، در یخچال بگذارید.
آنگاه خمیر را در فر(تاون) گرمشده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی 25 دقیقه بپزید.
سپس آن را روی پنجرهی سیمی قرار دهید تا كاملاً خنك شود.
اكنون تارت را با مواد میانی پر كنید و 8 نیمه هلوی باقیمانده را، به شكل زیبائی روی آن بچینید.
حالا باقیماندهی مارمالاد زردآلو را روی هلو بمالید و تارت را به مدت 3 ساعت، در یخچال نگه دارید تا آمادهی مصرف شود.
اینك تارت هلو را برای پذیرائی، در ظرف زیبائی بگذارید.
روش تهیهی مواد میانی
هلوها را از وسط نصف كنید و 8 عدد از آنها را كنار بگذارید. آنگاه 4 نصفهی باقیمانده از هلوها را كاملاً خرد كنید و در ظرف مناسبی بریزید.
دارچین، یك قاشق سوپخوری از مارمالاد و آب كمپوت را به آن بیفزائید و روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید تا مخلوط بجوشد و كمی غلیظ شود.
حالا ظرف را از روی اجاق بردارید و پس از خنك شدن مصرف كنید.