ماهنامه آشپزباشی-آرزو گنجی
روش تهیه:
آرد و شیر خشک را در ظرف مناسبی بریزید و کره را به آن بیفزائید و با نوک انگشتانتان مخلوط کنید تا به شکل خردهنان درآید.
آنگاه زرده تخممرغ را افزوده و آب را کمکم بیفزائید و مخلوط کنید تا مواد خمیر شود.
سپس خمیر را در کیسة نایلونی بگذارید و یک ساعت در یخچال نگه دارید. حالا خمیر را در قالبهای چربکرده تارتلت به قطر 5 سانتیمتر قرار دهید.
به گونهای که کف و دیواره قالبها را بپوشاند. اکنون روی خمیر چنگال بزنید و مواد میانی را درون آن بریزید.
اینک تارتلت را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد بپزید.
روش تهیة مواد میانی: پنیر خامهای و پودر شکر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
آنگاه تخممرغ، شکلات و قهوه را بیفزائید و یک دقیقه با همزن برقی بزنید. اکنون گردو، خلال بادام و خلال پسته را افزوده و مخلوط کنید.