آشپزباشی - ليلا آياني صفت :
روشتهیه
قالب تارت به قطر 23 سانتيمتر را چرب كنيد. آنگاه آرد را در كاسهاي الك كنيد و كره را بيفزائيد و با نوك انگشتان به شكل خرده نان در آوريد. سپس شكر و زردههاي تخممرغ را بيفزائيد و خمير كنيد. حالا خمير را در كيسه نايلوني قرار دهيد و به مدت 30 دقيقه در يخچال نگهداريد. بعد خمير را به ضخامت 3 ميليمتر باز كنيد و در قالب پهن كنيد. با چنگال چند سوراخ روي خمير ايجاد نمائيد. با كاغذ روغني بپوشانيد و با حبوبات سنگين كنيد و در فر گرم شده با دماي 180 درجه سانتيگراد به مدت 15 دقيقه قرار دهيد. اكنون قالب را از فر خارج كنيد، كاغذ و حبوبات را برداريد و 10 دقيقه ديگر خمير را بپزيد. صبر كنيد تا خمير خنك شود و بعد مواد مياني را روي آن بريزيد و بقيه مراحل را طبق دستور در روش تهيه مواد مياني دنبال كنيد.
روش تهيه مواد مياني
تخممرغها، پوست پرتقال، آب پرتقال، شكر، شكلات آبكرده، پودر كاكائو و خامه را در ظرف مناسبي بريزيد، روي حرارت ملايم قرار دهيد و پيوسته هم بزنيد تا مايه يكدستي حاصل شود. اين مايه را روي خمير سرد شده بريزيد و صاف كنيد. آنگاه در فر گرمشده با دماي 180 درجه سانتيگراد به مدت 30 دقيقه قرار دهيد. بعد بگذاريد كاملاً خنك شود. حالا شكلات خردكرده و خامه اضافي را روي حرارت ملايم قرار دهيد و هم بزنيد تا سس يكدستي حاصل شود. همينكه سس قدري خنك شد، آن را روي كرم درون قالب بريزيد و تارت را به مدت تقريبي 3-4ساعت در يخچال قرار دهيد تا ببندد. اكنون آن را با شكلات مغزدار نصفكرده تزئين كنيد.