Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 11 آذر 1403 - 20:34

تارت بستنی زرد آلو

تارت بستنی زرد آلو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8-10 نفر

آرد 150 گرم

شکر دانه ریز 2 قاشق سوپخوری

نمک 1 پینچ

کره سرد (خرد کرده) 100 گرم

زرده تخم مرغ 1 عدد

آب سرد 1-2 قاشق چایخوری

مارمالاد زرد الو یک‌چهارم پیمانه

بستنی شکلاتی 500 گرم

پودر ژلاتین 1 قاشق سوپخوری

پنیر خامه ای 100 گرم

شکر 50 گرم

آبلیموی تازه 1 قاشق چایخوری

خامه فرم گرفته 300 گرم

پوره زردآلو  یک‌دوم  پیمانه

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

آرد، شکر و نمک را در کاسه دستگاه غذا ساز بریزید و کره را بیفزائید. دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خرده نان درآید. آن‌گاه زرده تخم مرغ و آب را بیفزائید تا خمیر مناسبی بدست آید.

خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید تا سرد شود.

سپس خمیر را در قالب تارت (بهتر است دیواره از کف جدا باشد) به قطر 23 سانتیمتر پهن کنید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه بپزید.

همینکه تارت خنک شد، مار مالاد زردآلو را روی خمیر بریزید و بستنی شکلاتی را روی مارمالاد بمالید و صاف کنید. حالا آن را در فریزر بگذارید تا کاملا ببندد.

در این میان ژلاتین را روی 3 قاشق سوپخوری آب بپاشید و آن‌گاه به روش بن ماری حل کنید.

پنیر خامه ای و شکر را با همزن برقی بزنید و آبلیمو، محلول ژلاتین، خامه فرم گرفته و پوره زردآلو را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.

اکنون این مخلوط را روی بستنی شکلاتی بریزید و دوباره آن را در فریزر بگذارید. دسر را قبل از مصرف در دمای محیط قرار دهید و در صورت دلخواه با خامه فرم گرفته و زردآلو بیارائید.

برچسب ها: تارت و پایآشپزباشیمهدیس رحیمیاندسرهای خوشمزهدسرهای مدرنآموزش انواع تارتتارت زردآلوتارت بستنی زرد آلودسرهای تابستانی تعداد بازديد: 1646 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است