آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
آرد، شکر و نمک را در کاسه دستگاه غذا ساز بریزید و کره را بیفزائید. دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خرده نان درآید. آنگاه زرده تخم مرغ و آب را بیفزائید تا خمیر مناسبی بدست آید.
خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید تا سرد شود.
سپس خمیر را در قالب تارت (بهتر است دیواره از کف جدا باشد) به قطر 23 سانتیمتر پهن کنید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه بپزید.
همینکه تارت خنک شد، مار مالاد زردآلو را روی خمیر بریزید و بستنی شکلاتی را روی مارمالاد بمالید و صاف کنید. حالا آن را در فریزر بگذارید تا کاملا ببندد.
در این میان ژلاتین را روی 3 قاشق سوپخوری آب بپاشید و آنگاه به روش بن ماری حل کنید.
پنیر خامه ای و شکر را با همزن برقی بزنید و آبلیمو، محلول ژلاتین، خامه فرم گرفته و پوره زردآلو را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.
اکنون این مخلوط را روی بستنی شکلاتی بریزید و دوباره آن را در فریزر بگذارید. دسر را قبل از مصرف در دمای محیط قرار دهید و در صورت دلخواه با خامه فرم گرفته و زردآلو بیارائید.