آشپزباشی- مهدیس رحیمیان
آرد، نمک و کره را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید تا به شکل خردهنان درآید. آنگاه پودر شکر، زرده تخممرغ و آب سرد را بیفزائید تا به شکل خمیر درآید. سپس خمیر فراهم کرده را در کیسه نایلونی بگذارید و یک ساعت در یخچال نگه دارید.
در این میان خمیر اشترودل را فراهم کنید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، باز کنید و در قالب پای به قطر 23 سانتیمتر قرار دهید. سیبهای پخته را روی خمیر بچینید و مایه میانی را رویش بریزید.
اکنون خمیر اشترودل را روی آن رنده کنید و در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه بپزید.
حالا دما را به 150 درجه سانتیگراد کاهش دهید و 40 دقیقه؛ پای را بپزید.
روش تهیه اشترودل: آرد، شکر قهوهای و دارچین را با هم مخلوط کنید و کره را بیفزائید و با نوک انگشتانتان مخلوط کنید تا مواد به شکل خردهنان درآید. آنگاه خمیر را جمع کنید و در کیسه نایلونی بگذارید و تا زمان مصرف در فریزر بگذارید.
روش تهیه مواد میانی: سیب، یک چهارم پیمانه از شکر و دارچین را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم، به مدت 10 دقیقه بپزید. آنگاه باقیمانده شکر، نمک، تخممرغ و آرد را در کاسه همزن برقی بریزید و مخلوط کنید. حالا دوغ و وانیل را به آن بیفزائید.