آشپزباشی- لیلا آیانی صفت
خمیر تارت را آماده كنید و 20 دقیقه در یخچال نگهدارید. آنگاه خمیر را در قالب 15× 38 سانتیمتری تارت پهن كنید و 1 ساعت دیگر در یخچال نگهدارید. حالا روی خمیر را با كاغذ روغنی بپوشانید و با حبوبات سنگین كنید و در فر گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید.
اكنون كاغذ را بردارید و 10 دقیقه دیگر خمیر را بپزید. سپس بگذارید تا كاملاً خنك شود. اینك كرم را روی خمیر سرد شده بریزید و آن را در یخچال بگذارید. هنگام مصرف تارت را با پودر كاكائو یا پودر شكر تزئین كنید.
روش تهیه كرم: خامه و شكلات را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكلات آب شود. آنگاه كره و آب پرتقال را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس كرم را از روی حرارت بردارید و كنار بگذارید تا خنك شود.
یادآوری: برای تهیه خمیر تارت شكلاتی؛ 250 گرم آرد را با 3 قاشق سوپخوری پودر كاكائو و یك هشتم قاشق چایخوری نمك در كاسهای الك كنید.
آنگاه 150 گرم كره سرد و خردكرده را به آن بیفزائید و با نوك انگشتان مواد را به شكل خرده نان در آورید. سپس 40 گرم شكر را اضافه كنید و بعد 2-3 قاشق سوپخوری آب را بیفزائید تا خمیر مناسبی بدست آید.