Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 22 آذر 1403 - 09:13

تارت ترافل شكلاتی

تارت ترافل شكلاتی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

خمیر تارت شكلاتی 1واحد

 

مواد لازم برای تهیه‌ كرم

 

خامه 300 گرم

 

شكلات سیاه خردكرده 300 گرم

 

كره 40 گرم

 

آب پرتقال 50 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

پودر كاكائو جهت تزئین به میزان لازم

آشپزباشی- لیلا آیانی صفت

 

خمیر تارت را آماده كنید و 20 دقیقه در یخچال نگه‌دارید. آن‌گاه خمیر را در قالب 15× 38 سانتیمتری تارت پهن كنید و 1 ساعت دیگر در یخچال نگه‌دارید. حالا روی خمیر را با كاغذ روغنی بپوشانید و با حبوبات سنگین كنید و در فر گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید.

اكنون كاغذ را بردارید و 10 دقیقه دیگر خمیر را بپزید. سپس بگذارید تا كاملاً خنك شود. اینك كرم را روی خمیر سرد شده بریزید و آن را در یخچال بگذارید. هنگام مصرف تارت را با پودر كاكائو یا پودر شكر تزئین كنید.

روش تهیه كرم: خامه و شكلات را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكلات آب شود. آن‌گاه كره و آب پرتقال را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس كرم را از روی حرارت بردارید و كنار بگذارید تا خنك شود.

یادآوری: برای تهیه خمیر تارت شكلاتی؛ 250 گرم آرد را با 3 قاشق سوپخوری پودر كاكائو و یك هشتم قاشق چایخوری نمك در كاسه‌ای الك كنید.

آن‌گاه 150 گرم كره سرد و خردكرده را به آن بیفزائید و با نوك انگشتان مواد را به شكل خرده نان در آورید. سپس 40 گرم شكر را اضافه كنید و بعد 2-3 قاشق سوپخوری آب را بیفزائید تا خمیر مناسبی بدست آید.

 

برچسب ها: آموزش تارتشیرینی پزیآشپزباشیلیلا آیانی صفتتارت ترافل شكلاتیروش تهیه تارتتارت ترافل تعداد بازديد: 1589 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است