طرز تهیه :
آرد سفید، نمك و كره را با هم تركیب نمایید و با دست مالش دهید تا ذرات آرد دانه دانه شود. سپس زرده تخممرغ را افزوده، پودر شكر را نیز با شیر كاملا مخلوط كنید و با آرد تركیب نمایید تا خمیر به دست نچسبد. حالا خمیر را به مدت نیم تا یك ساعت در كیسه فریزر قرار دهید و در یخچال بگذارید. پس از این زمان، نیمی از خمیر را روی سطح آرد پاشیده باز كنید و به آرامی خمیر را در قالب قرار دهید. سپس مواد میانی را آماده كنید و درون قالب بریزید. آنگاه بقیه خمیر را مجددا باز نمایید و روی مواد را بپوشانید و با چنگال چند سوراخ ایجاد كنید. در صورت دلخواه، چند گل نیز از خمیر درست نمایید و برای زیبایی روی آن قرار دهید. حالا سطح خمیر را با زعفران و زرده تخممرغ بپوشانید و مقداری شكر دانه درشت بپاشید. قالب را به مدت 40 تا 50 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.
روش تهیه مواد میانی:
سیبها را پوست بگیرید و خرد نمایید و در ظرف گودی با آرد، شكر، دارچین، جوز هندی، نمك و كمی آبلیمو مخلوط كنید و در قالب روی خمیر بریزید.