آشپزباشی - افسانه ظروفی
خمیر تارت شکلاتی را مطابق دستورالعمل تارت در صفحه 19 آماده سازید و آن را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 3 میلیمتر باز کنید و در شش قالب یا رینگ تارتلت به قطر تقریبی 8 سانتیمتر قرار دهید.
آنگاه قالبها را نیم ساعت در یخچال نگه دارید و بعد رویشان را با کاغذ روغنی و سرامیکهای مخصوص بپوشانید و تارتلت را 10 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجهسانتیگراد بپزید.
سپس کاغذ و سرامیکها را بردارید و 10 دقیقة دیگر، تارتلت را بپزید. حالا تارتلتها را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شوند.
آنگاه داخل تارتلتها مربای آلبالو بریزید و روی مربا را با کرم کاسترد بپوشانید. اکنون تارتلتها را در یخچال بگذارید تا کاسترد اندکی سفت شود.
سپس روی تارتلتها را با خامة قنادی فرم گرفته و مربای آلبالو بیارائید.
روش تهیه کاسترد: شیر را بجوشانید و زرده تخممرغها را با شکر، آرد، نشاسته ذرت و وانیل با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود.
آنگاه اندکی از شیر را به زردههای همزده بیفزائید و بعد همة مواد را به ظرف شیر برگردانید.
سپس مایه فراهم کرده را پیوسته روی حرارت ملایم هم بزنید تا کاسترد بپزد و غلیظ شود.
حال روی کاسترد را بپوشانید تا رویه نبندد و پس از خنک شدن آن را مصرف کنید.