آشپزباشی - افسانه ظروفی
خمیر تارت را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 3-4 میلیمتر باز کنید و در قالب چربکرده تارت به قطر 23 سانتیمتر قرار دهید و قالب را یک ساعت در یخچال نگه دارید.
آنگاه روی خمیر را با کاغذ روغنی و سرامیکهای مخصوص بپوشانید و آن را 10-12 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
سپس کاغذ و سرامیکها را بردارید و تارت را 15 دقیقة دیگر بپزید.
همینکه تارت خنک شد، مارمالاد نارنگی را رویش بمالید و کرم گاناش سفید رنگ را با 250 گرم خامه قنادی فرم گرفته مخلوط کنید و روی مارمالاد بریزید.
حالا کرم گاناش قهوهای رنگ را در کیسه شیرینیپزی دارای ماسوره ریز ریخته و روی تارت را به شکل خطوط دایرهوار بیارائید و بعد با استفاده از خلال چوبی این خطوط را بکشید (مطابق تصویر).
اکنون تارت را با نارنگیهای فیله کرده بیارائید و قبل از مصرف تارت را دستکم شش ساعت در یخچال نگه دارید.
روش تهیه خمیر تارت: 100 گرم کره را با 50 گرم شکر مخلوط کنید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه یک عدد تخممرغ به آن بیفزائید و مخلوط کنید.
سپس 180 گرم آرد، 2 قاشق چایخوری پودر کاکائو و یک پینچ نمک را با هم مخلوط و الک کنید و آن را به مایه تخممرغی افزوده و مخلوط سازید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
روی خمیر را بپوشانید و یک ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.
روش تهیه کرم گاناش سفید رنگ: خامه و گلوکز را گرم کنید و آن را روی شکلات سفید بریزید و هم بزنید تا کرم صاف و یکدستی حاصل شود .
برای تهیه کرم گاناش قهوهای رنگ نیز خامه را گرم کنید و آن را روی شکلات تلخ بریزید و هم بزنید تا صاف و یکدست شود.