Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:00

تارت پنیر و گیلاس

تارت پنیر و گیلاس

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8 نفر

بيسكويت کامل گندم یا بیسکویت اورئو ٢٥٠ گرم

كره نرم شده ١٢٥ گرم

پودر بادام ٣٠ گرم

مواد لازم میانی:

پودر ژلاتين یک‌ و یک‌دوم قاشق چایخوری

آب 2 قاشق سوپخوری

پنير خامه‌ای ٢٥٠ گرم

پودر شكر ٥٠ گرم

خامه فرم گرفته ١٢٥ گرم

كمپوت گيلاس هسته گرفته ٢٥٠ گرم

آلو سياه هسته گرفته  ١٠٠ گرم

شكر ٣٠ گرم

آبليموی تازه ١قاشق سوپخوری

آشپزباشی - محیا ربیعی

بيسكويت‌ها را آسیاب کنید و بعد کره و پودر بادام را به آن بیفزائید و خوب مخلوط کنید.

آن‌گاه این مخلوط را در قالب تارت به قطر 25 سانتیمتر که بهتر است دیواره قالب از کف آن جدا باشد بریزید و کف و دیواره قالب را با آن بپوشانید.

سپس قالب را در یخچال بگذارید و مایه میانی را به این ترتیب آماده کنید. پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بن‌ماری حل کنید تا ژلاتین کاملا شفاف شود.

اکنون پنیر خامه‌ای و پودر شکر را اندکی با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد محلول ژلاتین را به آن افزوده و مخلوط سازید.

حالا خامه را نیز بیفزائید و هم بزنید. اینک مایه پنیری را روی بیسکویت در قالب بریزید و دست‌کم 2 ساعت در یخچال نگه دارید.

در این میان، کمپوت گیلاس، آلو، شکر و آبلیمو را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود و آب‌میوه‌‌ها کشیده شود.

حالا ظرف را از روی حرارت بردارید و همینکه میوه‌ها خنک شدند، آن را روی چیز تارت بریزید و میل کنید.

برچسب ها: تارت پنیرتارت میوه ایآشپزباشیانواع تارت و پایمحیا ربیعیتارت خوشمزهتارت پنیر و گیلاس تعداد بازديد: 1812 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است