آشپزباشی - محیا ربیعی
بيسكويتها را آسیاب کنید و بعد کره و پودر بادام را به آن بیفزائید و خوب مخلوط کنید.
آنگاه این مخلوط را در قالب تارت به قطر 25 سانتیمتر که بهتر است دیواره قالب از کف آن جدا باشد بریزید و کف و دیواره قالب را با آن بپوشانید.
سپس قالب را در یخچال بگذارید و مایه میانی را به این ترتیب آماده کنید. پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بنماری حل کنید تا ژلاتین کاملا شفاف شود.
اکنون پنیر خامهای و پودر شکر را اندکی با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد محلول ژلاتین را به آن افزوده و مخلوط سازید.
حالا خامه را نیز بیفزائید و هم بزنید. اینک مایه پنیری را روی بیسکویت در قالب بریزید و دستکم 2 ساعت در یخچال نگه دارید.
در این میان، کمپوت گیلاس، آلو، شکر و آبلیمو را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود و آبمیوهها کشیده شود.
حالا ظرف را از روی حرارت بردارید و همینکه میوهها خنک شدند، آن را روی چیز تارت بریزید و میل کنید.