تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
آرد، آرد ذرت و پودر شکر را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و کره را بیفزائید. آنگاه دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خردهنان درآید. سپس تخممرغ و وانیلین را افزوده و مخلوط کنید.
حالا خمیر فراهم کرده را در کیسه نایلونی بگذارید و یک ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود. اکنون خمیر فراهم کرده را دو قسمت کنید و یکی از آنها را روی سطح آردپاشیده به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز کنید و در قالب مخصوص پای به قطر 23 سانتیمتر پهن کنید به گونهایکه کف و دیواره قالب را کاملا بپوشاند.
اینک مارمالاد را روی خمیر بمالید و مواد میانی را رویش بریزید و صاف کنید. حالا باقیمانده خمیر را نیز روی سطح آردپاشیده به ضخامت 3 میلیمتر باز کنید و آن را به نوارهای یک سانتیمتری برش دهید.
آنگاه این نوارها را به شکل حصیری روی مواد میانی قرار دهید و اضافیهای خمیر را به شکل دلخواهتان قالب بزنید و اطراف پای بچینید.
سپس روی خمیر زرده تخممرغ بمالید و پای را به مدت تقریبی 40-45 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
روش تهیه مواد میانی: سیب و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا سیب بپزد و اندکی نرم شود. آنگاه دارچین و کره را بیفزائید و مخلوط کنید.
حالا ظرف را از روی حرارت بردارید و بگذارید سیب خنک شود. سپس گردو را به سیب افزوده و مخلوط کنید.