Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:23

پای سیب

پای سیب

shooroshirin6

0 0

آسان

10 نفر

مواد مورد نیاز

 آرد 220 گرم

 

آرد ذرت 40 گرم

 

پودر شکر 40 گرم

 

کره سرد و خرد کرده 150 گرم

 

تخم مرغ 1 عدد

 

وانیلین یک چهارم قاشق چایخوری

 

مارمالاد زردآلو 3 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم میانی:

 

سیب خرد کرده 1 کیلوگرم

 

شکر 2 قاشق سوپخوری

 

دارچین یک دوم قاشق چایخوری

 

کره 50 گرم

 

گردوی برشته و خرد کرده 50 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

آرد، آرد ذرت و پودر شکر را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و کره را بیفزائید. آن‌گاه دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خرده‌نان درآید. سپس تخم‌مرغ و وانیلین را افزوده و مخلوط کنید.

حالا خمیر فراهم کرده را در کیسه نایلونی بگذارید و یک ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود. اکنون خمیر فراهم کرده را دو قسمت کنید و یکی از آن‌ها را روی سطح آردپاشیده به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز کنید و در قالب مخصوص پای به قطر 23 سانتیمتر پهن کنید به گونه‌ایکه کف و دیواره قالب را کاملا بپوشاند.

اینک مارمالاد را روی خمیر بمالید و مواد میانی را رویش بریزید و صاف کنید. حالا باقیمانده خمیر را نیز روی سطح آرد‌پاشیده به ضخامت 3 میلیمتر باز کنید و آن را به نوار‌های یک سانتیمتری برش دهید.

آن‌گاه این نوار‌ها را به شکل حصیری روی مواد میانی قرار دهید و اضافی‌های خمیر را به شکل دلخواهتان قالب بزنید و اطراف پای بچینید.

سپس روی خمیر زرده تخم‌مرغ بمالید و پای را به مدت تقریبی 40-45 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

روش تهیه مواد میانی: سیب و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا سیب بپزد و اندکی نرم شود. آن‌گاه دارچین و کره را بیفزائید و مخلوط کنید.

حالا ظرف را از روی حرارت بردارید و بگذارید سیب خنک شود. سپس گردو را به سیب افزوده و مخلوط کنید.

 

برچسب ها: دسر سیبشیرینی سیبشیرینی پزی با سیبانواع پایپای سیب تعداد بازديد: 2262 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است