آشپزباشی- سهیلا جباری
فر(تاون) را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم كنید. آرد، پودركاكائو و شكر را در كاسه مناسبی بریزید، كره را به آن بیفزائید و آنها را با سرانگشت مخلوط كنید. آنگاه آب را بیفزائید تا مایه، خمیر شود. قالب مخصوص پای را- كه دارای 24 سانتیمتر قطر است- چرب سازید و سهچهارم از خمیر را باز كنید و داخل قالب بیندازید.
سپس مواد میانی را روی آن بریزید و با باقیمانده خمیر، نوارهای باریكی بسازید و به شكل ضربدر روی مایه بگذارید. اكنون قالب را به مدت 15 دقیقه در فر (تاون) قرار دهید. بعد دمای فر را به 180 درجه سانتیگراد كاهش دهید و در حدود 35 دقیقه دیگر پای را بپزید تا اطراف و روی آن طلائی رنگ شود. همین كه پای خنك شد، روی آن پودر كاكائو بپاشید و میل كنید.
روش تهیه مواد میانی
زردههای تخممرغ را با شكر مخلوط كنید و با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود. پنیر خامهای را نیز با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. بعد آن را به زردههای تخممرغ بیفزائید. حالا پوست لیمو، شكلات و میوهها را نیز به مایه اضافه كنید.