آشپزباشی-افسانه ظروفی
قالب تارت به اندازه 19×27 سانتیمتر را چرب كنید و فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد، گرم نمائید.
آرد، پودر شكر و كره را مخلوط كنید تا به شكل خرده نان در آید. آنگاه زردههای تخممرغ و آب را بیفزائید تا مواد خمیر شود.
سپس خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. حالا آن را روی سطح آرد پاشیده، باز كنید و در قالب بیندازید.
لبههای خمیر را مرتب كنید و آن را 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. اكنون قالب را در سینی بگذارید، روی خمیر را با كاغذ روغنی و حبوبات بپوشانید و 10 دقیقه، در فر بپزید. سپس كاغذ و حبوبات را بردارید و 10 دقیقه دیگر نان تارت را بپزید.
آنگاه صبر كنید خنك شود. اینك دمای فر را به 160 درجه سانتیگراد، كاهش دهید و مایه میانی را روی نان پخته تارت بریزید و به مدت تقریبی 50 دقیقه، بپزید.
همین كه تارت خنك شد، آن را در یخچال بگذارید. بعد از سه ساعت، دمای فر را به 200 درجه سانتیگراد، افزایش دهید. حال آلوها را در ظرف نسوزی بریزید، آب پرتقال و شكر قهوهای را رویش بپاشید و آن را 20 دقیقه، در فر برشته كنید تا آلو نرم شود.
همین كه آلو خنك شد، آن را روی تارت پنیر بریزید و برای پذیرائی در دیس زیبائی بگذارید.
روش تهیه مواد میانی: پنیر، پوست پرتقال و شكر را در كاسه كوچكی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه تخممرغها را یكییكی بیفزائید و بعد باقیمانده مواد را اضافه كنید.
یادآوری1: از قالب تارت با كف متحرك استفاده كنید تا بتوانید تارت را به راحتی به دیس مناسب منتقل كنید.
یادآوری2: چنانچه از فر بافن استفاده میكنید، دما را ده درجه كاهش دهید.