آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
آرد و آرد برنج را در کاسه دستگاه غذا ساز بريزيد، كره و پوست پرتقال را به آن بيفزائید و دستگاه را روشن کنید تا مواد به شكل خرده نان درآید.
آنگاه زرده تخممرغ و آب را بیفزائید تا خمير مناسبی حاصل شود. سپس خمیر به دست آمده را در قالب تارت به قطر ٢٣ سانتيمتر پهن كنيد و ٣٠ دقيقه در يخچال نگه دارید.
حالا روی خمير كاغذ روغنی بگذاريد و با حبوبات یا سرامیکهای مخصوص رویش را سنگین کنید و ١٠ دقيقه در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزيد.
اکنون كاغذ روغني و حبوبات را برداريد و مایه ميانی را روی خمير بريزيد. اینک تارت را به مدت تقریبی 10-15 دقیقه ديگر، در فر بپزید.
سپس مرنگ را روی مایه ميانی بريزيد و اندکی به آن فرم دهيد. آنگاه تارت را 10-15 دقیقة دیگر یا تا زمانيكه مرنگ طلایی رنگ شود، در فر بپزید.
روش تهیه مایه ميانی: شكلات را به روش بنماری آب كنيد وكره و شكر را با همزن برقی بريزيد تا صاف و يكدست شود.
آنگاه نشاسته ذرت و زرده تخممرغ را بيفزائيد و قدري هم بزنيد. حالا پودر بادام و شكلات آبکرده را اضافه كنيد.
روش تهیه مرنگ: سفيده تخممرغها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگيرد.
آنگاه سرعت همزن را کاهش دهید و شکر را کم کم به آن بيفزائيد تا مرنگ يكدست و براقی حاصل شود.