آشپزباشی - محیا ربیعی:
روش تهیه
آرد، فندق، پودر شكر و دارچين را در کاسة دستگاه غذاساز بریزید. كره را بيفزائيد و دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خرده نان درآید. آنگاه زردة تخممرغ و آب سرد را بیفزائید تا خمير مناسبي حاصل شود. سپس خمیر فراهم کرده را در کیسة نایلونی بگذارید و یک ساعت در یخچال نگه دارید. حالا هر بار تکة کوچکی از خمیر را بردارید و آن را بین دو کاغذ روغنی باز کنید و 3 دقیقه در فریزر قرار دهید. اکنون خمیر را با برشگر به قطر 7 سانتیمتر قالب بزنید و آنها را در قالبهای کوچک پای بگذارید (قالب مینی مافین). اینک مربای دلخواهتان را در خمیر بریزید و رویش را با باقیماندة خمیر به این ترتیب بپوشانید. باقیماندة خمیر را به قطر 3 سانتیمتر قالب بزنید و بعد مرکز این دایرهها را با برشگر کوچکتری سوراخ کنید. آنگاه به لبههای خمیر سفیدة تخممرغ بمالید و خمیر میان تهی را روی مارمالاد بگذارید و لبههای دو خمیر را به هم بچسبانید. سپس پای را به مدت تقریبی 25 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید. حالا پای را از فر درآورید و پس از 10 دقیقه از قالب جدا کنید. همینکه پای کاملا خنک شد، رویشان پودر شکر بپاشید.
خواص فندق
فندق نوعی آجیل از درخت فندق است که در حال حاضر به یکی از آجیل های بسیار محبوب در سراسر جهان تبدیل شده است.فندق در کشورهای یونان، ایتالیا، انگلستان و نیمه ای از ایالات متحده بیشترین میزان تولید را دارد. اما، به طور عمده در ترکیه تولید می شود، زیرا این کشور تقریبا 75 درصد تولید جهانی فندق را دارد. ما شرط می بندیم که شما قبلا می دانستید فندق مزایای زیادی برای سلامتی بدن شما را دارد خوب، شما کاملا درست فکر می کردید ؛ در ادامه بخش سلامت نمناک لیستی از مزایای سلامتی فندق آورده شده است.