آشپزباشی- مریم امیری
كره، شكر قهوهای و تخممرغها را با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود. آنگاه عسل را بیفزائید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. حالا آرد را با بیكینگپودر و دارچین مخلوط كنید و به مایه بیفزائید و مخلوط نمائید. اكنون سیب را نیز درون مایه بریزید و مخلوط كنید.
سپس مایه فراهم كرده را در قالبهای چربكرده تارتلت بریزید و به مدت 30 دقیقه در فر گرمشده با دمای 180 درجه سانتیگراد، بپزید. تارتلتها را بعد از 10 دقیقه از قالب جدا كنید و بگذارید خنك شوند. اینك مواد رویه را در آنها بریزید و برای پذیرائی در ظرف بچینید.
روش تهیه مواد رویه: خامه، شكر و عسل را در ظرف مناسبی بریزید، روی حرارت قرار دهید و به مدت تقریبی 4-6 دقیقه بجوشانید تا كاراملی رنگ شود. سپس گردو را به آن بیفزائید و از روی حرارت بردارید.