Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:19

تارت استوایی

تارت استوایی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8-10 نفر

کره 95 گرم

نمک یک‌چهارم  قاشق چایخوری

پودر شکر 65 گرم

پودر فندق 25 گرم

تخم مرغ 1 عدد

آرد 180 گرم

کمپوت میوه‌های استوایی 300 گرم

مواد لازم برای تهیه کرم انبه:

نشاستة ذرت 1قاشق سوپخوری

آرد 1قاشق سوپخوری

شکر  115 گرم

آب انبه 250 میلی لیتر (یک پیمانه)

زرده تخم مرغ  3 عدد

آشپزباشی - مریم امیری

کره، نمک و پودر شکر را در ظرف مناسبی بریزید و هم بزنید تا  صاف و یکنواخت شود. آن‌گاه فندق و تخم‌مرغ را بیفزائید و مخلوط کنید.

سپس آرد را درون این مایه بریزید و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود خمیر را اندکی ورز دهید و در کیسه نایلونی قرار دهید و در حدود 40 دقیقه در یخچال نگه دارید.

اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت 4 میلی‌متر باز کنید و آن را در قالب‌های چرب کرده تارتلت قرار دهید. روی خمیرها چنگال بزنید تا هنگام پختن در فر، خمیر بالا نیاید؛

آن‌گاه قالب‌های تارتلت را در سینی بچینید و تارتلت‌ها را در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید. پس از 10 دقیقه، تارتلت‌ها را از قالب جدا کنید و روی پنجره سیمی خنک نمائید.

سپس داخل تارتلت‌ها را با کرم انبه پر کنید و با میوه بیارائید.

روش تهیه کرم انبه: نشاسته و آرد را با هم مخلوط کنید و در ظرف مناسبی بریزید. آن‌گاه  شکر و آب انبه را افزوده و مخلوط کنید تا نشاسته حل شود .

سپس زرده تخم مرغ‌ها را بیفزایید و هم بزنید. حالا این مخلوط را  روی حرارت ملایم، پیوسته هم بزنید تا کرم بپزد و غلیظ شود. 

برچسب ها: دسرتارت و پایآشپزباشیمریم امیریدسر گرمتارت استوایی تعداد بازديد: 2707 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است