آشپزباشی - مریم امیری
کره، نمک و پودر شکر را در ظرف مناسبی بریزید و هم بزنید تا صاف و یکنواخت شود. آنگاه فندق و تخممرغ را بیفزائید و مخلوط کنید.
سپس آرد را درون این مایه بریزید و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود خمیر را اندکی ورز دهید و در کیسه نایلونی قرار دهید و در حدود 40 دقیقه در یخچال نگه دارید.
اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت 4 میلیمتر باز کنید و آن را در قالبهای چرب کرده تارتلت قرار دهید. روی خمیرها چنگال بزنید تا هنگام پختن در فر، خمیر بالا نیاید؛
آنگاه قالبهای تارتلت را در سینی بچینید و تارتلتها را در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید. پس از 10 دقیقه، تارتلتها را از قالب جدا کنید و روی پنجره سیمی خنک نمائید.
سپس داخل تارتلتها را با کرم انبه پر کنید و با میوه بیارائید.
روش تهیه کرم انبه: نشاسته و آرد را با هم مخلوط کنید و در ظرف مناسبی بریزید. آنگاه شکر و آب انبه را افزوده و مخلوط کنید تا نشاسته حل شود .
سپس زرده تخم مرغها را بیفزایید و هم بزنید. حالا این مخلوط را روی حرارت ملایم، پیوسته هم بزنید تا کرم بپزد و غلیظ شود.