Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:59

تارت با کرم لبو

تارت با کرم لبو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 12-14 نفر

کره نرم شده در دمای محیط     ۱۲۰ گرم

پودر شکر ۷۵ گرم

نمک یک چهارم قاشق چایخوری

اسانس وانیل   یک قاشق چایخوری

تخم مرغ یک عدد

آرد  ۲۵۰ - ۳۵۰ گرم

مواد لازم برای تهیه کرم لبو

زردۀ تخم مرغ   ۳ عدد

اسانس وانیل یک دوم قاشق چایخوری

شکر   ۸۰ گرم

لبوی پوره کرده ۲۰۰ گرم

نشاستۀ ذرت   ۳۰ گرم

آرد گندم   1قاشق سوپخوری

شیر  ۱۰۰ میلی لیتر

خامۀ صبحانه  ۱۰۰ گرم

کره   ۵۰ گرم 

شکلات سفید   ۱۰۰ گرم

آشپزباشی - آرزو مقدم

کره و پودر شکر را با همزن برقی هم بزنید تا صاف و یکنواخت شود و بعد نمک،وانیل و تخم مرغ را بیفزائید و مخلوط کنید.

آن‌گاه آرد  را کم کم افزوده  و هم بزنید تا مواد خمیر شود و به دست نچسبد. (ممکن است بیش از مقدار گفته شده آرد مصرف شود) .

حالا خمیر به دست آمده را در کیسۀ نایلونی قرار دهید و ۲۰ دقیقه در یخچال نگه دارید.

سپس خمیر فراهم کرده را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 3-4 میلیمتر باز کنید  و آن را در قالب بزرگ یا قالب های تک نفرۀ تارت پهن کنید .

اکنون روی خمیر چنگال بزنید تا هنگام پختن برآمده نشود! آن گاه خمیر تارت را در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجۀ سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 13- ۱۵ دقیقه بپزید.

همینگه تارت خنک شد،آن را با کرم لبو پرکنید.سپس تارت لبو را دست کم 4 ساعت در یخچال نگه دارید تا آمادۀ مصرف شود. 

روش تهیۀ کرم لبو

زردۀ تخم مرغ ها را همراه با وانیل و شکر با همزن برقی،به روش بن ماری(بخار آب جوش) بزنید تا کمرنگ و سبک شود و بعد پورۀ لبو را بیفزائید.

آن گاه نشاستۀ ذرت، آرد ، شیر و خامه را با هم مخلوط کنید و روی حرارت متوسط پیوسته هم بزنید تا شیر و خامه گرم شود.

سپس این مخلوط را به مایۀ تخم مرغی بیفزائید و پیوسته روی حرارت ملایم هم بزنید تا کاملا بپزد و  غلیظ شود.

حالاکره و شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا کره و شکلات آب شود.سپس آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

برچسب ها: آشپزباشیانواع تارت و پایآرزو مقدمروش تهیه تارت با کرم لبوتارت با کرم لبوروش تهیه کرم لبودسرهای خوشمزه زمستانیانواع دسر با لبو تعداد بازديد: 1065 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است