آشپزباشی - آرزو مقدم
کره و پودر شکر را با همزن برقی هم بزنید تا صاف و یکنواخت شود و بعد نمک،وانیل و تخم مرغ را بیفزائید و مخلوط کنید.
آنگاه آرد را کم کم افزوده و هم بزنید تا مواد خمیر شود و به دست نچسبد. (ممکن است بیش از مقدار گفته شده آرد مصرف شود) .
حالا خمیر به دست آمده را در کیسۀ نایلونی قرار دهید و ۲۰ دقیقه در یخچال نگه دارید.
سپس خمیر فراهم کرده را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 3-4 میلیمتر باز کنید و آن را در قالب بزرگ یا قالب های تک نفرۀ تارت پهن کنید .
اکنون روی خمیر چنگال بزنید تا هنگام پختن برآمده نشود! آن گاه خمیر تارت را در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجۀ سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 13- ۱۵ دقیقه بپزید.
همینگه تارت خنک شد،آن را با کرم لبو پرکنید.سپس تارت لبو را دست کم 4 ساعت در یخچال نگه دارید تا آمادۀ مصرف شود.
روش تهیۀ کرم لبو
زردۀ تخم مرغ ها را همراه با وانیل و شکر با همزن برقی،به روش بن ماری(بخار آب جوش) بزنید تا کمرنگ و سبک شود و بعد پورۀ لبو را بیفزائید.
آن گاه نشاستۀ ذرت، آرد ، شیر و خامه را با هم مخلوط کنید و روی حرارت متوسط پیوسته هم بزنید تا شیر و خامه گرم شود.
سپس این مخلوط را به مایۀ تخم مرغی بیفزائید و پیوسته روی حرارت ملایم هم بزنید تا کاملا بپزد و غلیظ شود.
حالاکره و شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا کره و شکلات آب شود.سپس آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.