آردها را با هم مخلوط كنید، كره را بیفزائید و با سرانگشتان آن را به خورد آرد دهید تا به شكل خردههای نان در آید.
آنگاه پودر بادام و پودر شكر را بیفزائید و مخلوط نمائید و با افزودن آب مواد را خمیر كنید و آن را در كیسهی نایلونی قرار دهید و در یخچال بگذارید. پس از 20 دقیقه خمیر را از یخچال خارج كنید و به 8 قسمت مساوی تقسیم نمائید.
حال هر تكهی خمیر را در قالبهای چربكردهی تارتلت پهن كنید. رویشان را با كاغذ روغنی بپوشانید و با حبوبات سنگین كنید، تا مانع پف كردن خمیر شود. اكنون تارتلتها را در فر گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، به مدت 15 دقیقه بپزید.
سپس كاغذ و حبوبات را بردارید و 5 دقیقهی دیگر آنها را بپزید. اینك تارتلتها را روی پنجرهی سیمی خنك كنید و بعد از قالب جدا سازید، با مایهی میانی پر كنید و در یخچال قرار دهید تا ببندد.
حالا قدری مربای بلوبری رویشان بریزید و میل كنید.
روش تهیهی مواد میانی
پودر كاسترد، شكر، آبلیمو و خامه را روی حرارت ملایم بگذارید و هم بزنید تا مایه، كمی غلیظ شود.
نكات مهم
از نكات بسیار مهم و در خور توجه در ساختن خمیر تارت یا تارتلت، سرد بودن مواد لازم از جمله كره و آب است. گام بعدی، نحوهی مخلوط كردن مواد است؛ به گونهای كه خمیر سفت و فشرده نشود!
همچنین گاهی ورز دادن آن، موجب گرم شدن خمیر و در نتیجه از بین رفتن كیفیت تارت میشود. بنابراین میباید برای مخلوط كردن كره و آرد از نوك انگشتان استفاده كنید نه از كف دست!
برای حصول نتیجهی بهتر، حتماً خمیر را در كیسهی نایلونی و در یخچال قرار دهید تا كاملاً سرد شود و بعد آن را در قالب پهن كنید.