روشتهیه
فر را با حرارت 350 درجهی فارنهایت یا 180 درجهی سانتیگراد گرم کنید. کره و شکر را در ظرفی ریخته و بزنید تا سبک و پفی شود.
تخممرغ و وانیل را اضافه کرده و بزنید، آرد، نشاسته ذرت و بیکینگپودر را مخلوط و کمکم روی مایه الک کنید تا خمیر نرمی که به دست نمیچسبد، تهیه شود. خمیر را روی سطح آردپاشی شده باز کرده و با دو قالب گرد کوچک و بزرگ خمیر را به صورت حلقه قالب بزنید. خمیر قالب زده را روی سینی نچسب چیده و مجدداً بقیه خمیر را جمع و با وردنه صاف و قالب بزنید. سفیدهی تخممرغ را در ظرف کوچکی بزنید تا کف کند(با همزن دستی) شکر را اضافه و با برس روی تمام شیرینیها مالیده و قند خرد شده روی آنها بپاشید. شیرینی را به مدت 20 تا 25 دقیقه یا تا زمانی که به رنگ قهوهای طلایی درآید بپزید سپس شیرینی را از فر خارج و روی توری سیمی خنک کنید.