Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:28

شیرینی وانیلی شکری

شیرینی وانیلی شکری

shooroshirin

0 0

متوسط

25 دقیقه

15 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 15 عدد

کره‌ی خرد شده و به دمای اتاق رسیده....................یک‌دوم پیمانه

شکر ریز..................یک‌چهارم پیمانه

تخم‌مرغ....................یک عدد، زده شده

وانیل..................یک‌چهارم قاشق چایخوری

آرد...............یک و سه چهارم پیمانه(250 گرم)

نشاسته ذرت..................3 قاشق سوپخوری

بیکینگ‌پودر................یک‌ونیم قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای رویه:

سفیده‌ی تخم‌مرغ...................یک عدد

شکر ریز..................یک قاشق سوپخوری

قند خرد شده......................90 گرم

روش‌تهیه

فر را با حرارت 350 درجه‌ی فارنهایت یا 180 درجه‌ی سانتی‌گراد گرم کنید. کره و شکر را در ظرفی ریخته و بزنید تا سبک و پفی شود.

تخم‌مرغ و وانیل را اضافه کرده و بزنید،‌ آرد، نشاسته ذرت و بیکینگ‌پودر را مخلوط  و کم‌کم روی مایه الک کنید تا خمیر نرمی که به دست نمی‌چسبد، تهیه شود. خمیر را روی سطح آردپاشی شده باز کرده و با دو قالب گرد کوچک و بزرگ خمیر را به صورت حلقه قالب بزنید. خمیر قالب زده را روی سینی نچسب چیده و مجدداً بقیه خمیر را جمع و با وردنه صاف و قالب بزنید. سفیده‌ی تخم‌مرغ را در ظرف کوچکی بزنید تا کف کند(با همزن دستی) شکر را اضافه و با برس روی تمام شیرینی‌ها مالیده و قند خرد شده روی آن‌ها بپاشید. شیرینی را به مدت 20 تا 25 دقیقه یا تا زمانی که به رنگ قهوه‌ای طلایی درآید بپزید سپس شیرینی را‌ از فر خارج و روی توری سیمی خنک کنید.

برچسب ها: شیرینیشیرینی شکریطرز تهیه شیرینینشاسته ذرتبیکینگ‌پودر تعداد بازديد: 236 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است