Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:19

شیرینی تابیدۀ بادامی

شیرینی تابیدۀ بادامی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

کره نرم شده  125 گرم

شکر دانه ریز 80 گرم

زرده تخم‌مرغ  2 عدد

اسانس وانیل یک‌دوم قاشق چایخوری

خامه 3 قاشق سوپخوری

آرد 280 گرم

بیکینگ‌پودر یک‌دوم قاشق چایخوری

نمک 1 پینچ

پودر بادام 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - افسانه ظروفی

کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه زرده تخم‌مرغ‌ها و وانیل را بیفزائید و مخلوط کنید.

سپس خامه و مخلوط الک کرده آرد، بیکینگ‌پودر، نمک و پودر بادام را افزوده و مخلوط سازید تا خمیر مناسبی به دست آید.

خمیر فراهم کرده را در کیسه نایلونی بگذارید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید. اکنون هر بار به اندازه 2 قاشق چایخوری از این خمیر بردارید و به طول تقریبی 30 سانتیمتر رول کنید.

حالا آن را دو لا نمائید و به هم بتابانید و بعد به شکل حلقه درآورید.

اینک حلقه‌های فراهم کرده از خمیر را در سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی بچینید و شیرینی را به مدت تقریبی 10-15 دقیقه در فر نگه کرده با دمای 180 درجهسانتیگراد بپزید.

شیرینی‌ها را روی پنجره سیمی خنک کنید و بعد آنها را با رویال آیسینگ بیارائید.

روش تهیه رویال آیسینگ: یک عدد سفیده تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و 100 گرم پودر شکر الک کرده را کم کم به آن بیفزائید.

آن‌گاه یک چهارم قاشق چایخوری پودر کرم تارتار به آیسینگ اضافه کنید و قسمتی از آیسینگ را به رنگ لیمویی و قسمتی را به رنگ سبز درآورید.

حالا برای ساخت غنچه گل‌ها از ماسوره شمارة 102 و برای برگ از ماسوره شماره 65 استفاده کنید.

برچسب ها: شیرینی بادامیشیرینی پزیآشپزباشیافسانه ظروفیشیرینی شب عیدشیرینی تابیده بادامیشیرینی ویژه نوروز تعداد بازديد: 2957 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است