آشپزباشی - افسانه ظروفی
کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه زرده تخممرغها و وانیل را بیفزائید و مخلوط کنید.
سپس خامه و مخلوط الک کرده آرد، بیکینگپودر، نمک و پودر بادام را افزوده و مخلوط سازید تا خمیر مناسبی به دست آید.
خمیر فراهم کرده را در کیسه نایلونی بگذارید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید. اکنون هر بار به اندازه 2 قاشق چایخوری از این خمیر بردارید و به طول تقریبی 30 سانتیمتر رول کنید.
حالا آن را دو لا نمائید و به هم بتابانید و بعد به شکل حلقه درآورید.
اینک حلقههای فراهم کرده از خمیر را در سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی بچینید و شیرینی را به مدت تقریبی 10-15 دقیقه در فر نگه کرده با دمای 180 درجهسانتیگراد بپزید.
شیرینیها را روی پنجره سیمی خنک کنید و بعد آنها را با رویال آیسینگ بیارائید.
روش تهیه رویال آیسینگ: یک عدد سفیده تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و 100 گرم پودر شکر الک کرده را کم کم به آن بیفزائید.
آنگاه یک چهارم قاشق چایخوری پودر کرم تارتار به آیسینگ اضافه کنید و قسمتی از آیسینگ را به رنگ لیمویی و قسمتی را به رنگ سبز درآورید.
حالا برای ساخت غنچه گلها از ماسوره شمارة 102 و برای برگ از ماسوره شماره 65 استفاده کنید.