Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:30

شیرینی پسته و عسل

شیرینی پسته و عسل

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 25 عدد

روغن صاف  قنادی 110 گرم (به دمای محیط رسیده)

پودر شکر 40 گرم

شیر عسلی 20 گرم

زردۀ تخم مرغ 1 عدد

پودر پسته 50 گرم

آرد 170 گرم

آشپزباشی - نجمه درویش

روغن صاف قنادی و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

آن گاه شیر عسلی و زردۀ تخم مرغ را بیفزائید و با همزن برقی بزنید تا کاملا مخلوط شود.

سپس پودر پسته و آرد الک کرده را افزوده و با دست مخلوط نمایید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

حالا روی خمیر را بپوشانید و یک ساعت در یخچال نگه دارید.

اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 2-3 میلیمتر باز کنید و با برشگر به قطر 3-4 سانتیمتر قالب بزنید و در سینی چربکردۀ شیرینی پزی قرار دهید. 

آن گاه شیرینی را بمدت تقریبی 10-15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 175 درجۀ سانتیگراد بپزد.

شیرینی را روی پنجرۀ سیمی خنک کنید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

یادآوری

* در صورت دلخواه می توانید از اندکی رنگ ژله‌ای سبز استفاده کنید.

* شیرینی پس از پختن نباید  تغییر رنگ بدهد.

* در صورت دلخواه می توانید روی شیرینی را با شکلات آبکرده بیارائید.

برچسب ها: شیرینی عسلیکیک و شیرینیدستور تهیه شیرینیشیرینی پزیشیرینی پسته ایآشپزباشیشور و شیرینشیرینی پسته و عسل تعداد بازديد: 2803 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است