آشپزباشی - نجمه درویش
روغن صاف قنادی و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
آن گاه شیر عسلی و زردۀ تخم مرغ را بیفزائید و با همزن برقی بزنید تا کاملا مخلوط شود.
سپس پودر پسته و آرد الک کرده را افزوده و با دست مخلوط نمایید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
حالا روی خمیر را بپوشانید و یک ساعت در یخچال نگه دارید.
اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 2-3 میلیمتر باز کنید و با برشگر به قطر 3-4 سانتیمتر قالب بزنید و در سینی چربکردۀ شیرینی پزی قرار دهید.
آن گاه شیرینی را بمدت تقریبی 10-15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 175 درجۀ سانتیگراد بپزد.
شیرینی را روی پنجرۀ سیمی خنک کنید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
یادآوری
* در صورت دلخواه می توانید از اندکی رنگ ژلهای سبز استفاده کنید.
* شیرینی پس از پختن نباید تغییر رنگ بدهد.
* در صورت دلخواه می توانید روی شیرینی را با شکلات آبکرده بیارائید.