تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم امیری
فر را با دمای 071 درجهی سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را چرب نمائید.
كره و پودر شكر را در كاسهی مناسبی بریزید و با همزنبرقی بزنید تا صاف و یكدست شود.
آنگاه تخممرغ، وانیلین و زعفران را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس آرد را كمكم بیفزائید و با قاشق فلزی هم بزنید تا مایه خمیر شود.
حالا قدری خمیر را ورز دهید تا صاف و لطیف شود. بعد آن را در كیسهی نایلونی قرار دهید و 1-2 ساعت در یخچال نگه دارید.
اكنون هر بار به اندازهی یك قاشق چایخوری از خمیر بردارید و به شكل توپ درآورید و در سینی بچینید.
رویشان گردو بگذارید و به مدت تقریبی 51-02 دقیقه، در فر بپزید.
اینك سینی را از فر درآورید و پس از 01 دقیقه شیرینیها را روی پنجرهی سیمی بگذارید تا خنك شوند.
آنگاه شیرینیها را با شكلات آبكرده و پسته بیارائید.