تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مهدیس رحیمیان
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را كه با كاغذ روغنی بپوشانید. كره را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود و پودر شكر را كمكم به آن بیفزائید.
آنگاه زرده تخممرغ و وانیل را اضافه كنید و حالا آرد، نمك، بیكینگ سودا و كرم تارتار را با هم مخلوط و الك كنید و به طور یك در میان همراه با شیر به مایه بیفزائید. حالا آناناس، پاپایا و 100 گرم از پودر نارگیل را به مایه اضافه كنید.
سپس خمیر به دست آمده را در كیسه نایلونی بگذارید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا كاملا سرد شود. اكنون هر بار به اندازه 1 قاشق سوپخوری از خمیر بردارید و به شكل توپ درآورید و در باقیمانده پودر نارگیل بغلتانید.
توپهای فراهم كرده را با فاصله در سینی بچینید و به مدت تقریبی 10-15 دقیقه، در فر بپزید. اینك بیسكویتها را روی پنجره سیمی قرار دهید تا خنك شود.
یادآوری1: این بیسكویت را میتوانید در ظرف دردار و در دمای محیط به مدت 1 هفته نگهداری كنید.
یادآوری2: چنانچه میوه گرمسیری پاپایا در دسترس نبود به جای آن از میوههای شكری شده دیگر بهره بگیرید.
یادآوری3: چنانچه اسانس وانیل در دسترس نبود به جای آن از یك چهارم قاشق چایخوری وانیلین استفاده كنید.
یادآوری4: چنانچه بیكینگسودا در دسترس نبود به جای آن از بیكینگپودر به همان مقدار استفاده كنید.