آشپزباشی - افسانه ظروفی
ابتدا کارامل را به این ترتیب آماده کنید. شکر، آب و آبلیمو را در ظرف کوچکی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شکر حل شود.
بعد بگذارید شکر به رنگ طلائی در آمده و کارامل شود. حالا ظرف را از روی حرارت بردارید و آب (اضافی) را بیفزائید و سس کارامل را دوباره روی حرارت بگذارید و 1-2 دقیقه بجوشانید.
آنگاه سس کارامل را کنار بگذارید تا خنک شود.
سپس همه مواد سابله را به جز وانیلین و زردههای تخممرغ، در کاسه مناسبی بریزید و با سر انگشتانتان مخلوط کنید تا به شکل خرده نان در آید.
حالا زردههای تخممرغ و وانیلین را بیفزائید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. اکنون خمیر را به ضخامت 5 میلیمتر باز کنید و با برشگر به اندازه 5 سانتیمتر قالب بزنید و در سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی بچینید.
اینک زرده تخممرغ باقیمانده رابا یک قاشق سوپخوری از سس کارامل فراهم کرده مخلوط کنید و روی خمیرها بمالید.
بعد صبر کنید تا این رویه اندکی خشک شود و بعد دوباره این کار را تکرار کنید.
حالا روی سس کارامل چنگال بکشید تا طرح مورد نظرتان روی سابله ایجاد شود.
آنگاه سابله را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 15 دقیقه آن را بپزید.
سابله را روی پنجره سیمی خنک کنید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.