آشپزباشی- مریم امیری
قالب را به اندازه 20×30 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه بیسکویت، بادام و کره را با هم مخلوط کنید و در قالب بریزید و خوب فشرده کنید. سپس قالب را در یخچال قرار دهید.
حالا شکلات، خامه و وانیل را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شکلات آب شود. اکنون ژلاتین را روی آب بپاشید و آن را به روش بنماری حل کنید. اینک محلول ژلاتین را درون مخلوط شکلات بریزید و هم بزنید.
سپس تخممرغها را همراه با شکر با همزن برقی بزنید و آن را درون مایه فراهم کرده بریزید. حالا سفیده تخممرغها را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و آن را همراه با خامه به موس افزوده و هم بزنید تا مایه صاف و یکنواخت شود.
اکنون موس را در قالب روی بیسکویت بریزید و در یخچال قرار دهید تا ببندد و آماده مصرف شود. آنگاه موس را به اندازه دلخواهتان برش دهید و برای پذیرائی، در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.