روشتهیه
آب، آب لیموترش و سهچهارم پیمانه از پودر قند را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهيد. بعد از جوش آمدن، دو تا سه دقیقه بجوشانيد تا غلیظ شود. بعد آن را خنک كنيد.
انجیر نگینی خرد شده و فندق خرد شده را به مدت یکساعت در عرق بهار نارنج بخوابانید.
3 قاشق از پودر قند را برداشته و باقی آن را به پنیرها اضافه كرده و با همزن بزنید تا صاف و یکدست شود. خامه را هم با 3 قاشق پودر قند بزنید تا کاملاً سفت شود و فرم بگیرد. فندق و انجیر را از عرق بهارنارنج خارج کرده و خشک کنید و همراه شکلات خرد شده به پنیرها اضافه و باآن مخلوط کنید. کرم پنیر آماده را نصف کرده و در دو ظرف جداگانه بریزید. به یک قسمت آن شکلات آب شده خنک اضافه کرده و به قسمت دوم، خامه فرم گرفته را بیفزایید. کیک را به اندازه قالب یا ظرف مورد نظر برش دهید و کف ظرف ابتدا یکی دو قاشق از شربت آبلیمو بریزید سپس یک لایه کیک بگذارید مجدداً روی کیک را به شربت آغشته کنید. ابتدا از مایه کرم شکلاتی روی سطح کیک بریزید و بعد کرم پنیري خامه اي را بریزید. لایه دیگر کیک را روی آن قرار داده و همان کار را تکرار کنید. برای سرو روی آن کمی پودر کاکائو بپاشید.