Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:01

ترایفل ایتالیایی

ترایفل ایتالیایی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

کیک اسفنجی بزرگ.......................یک عدد

آب لیموترش تازه..................125 میلی‌لیتر

پودر قند...................275 گرم

عرق بهارنارنج................80 میلی‌لیتر

پنیر خامه‌ای..................500 گرم

انجیر تازه یا خشک.....................150 گرم

فندق بوداده.....................110 گرم (سه‌چهارم پیمانه)

شکلات تخته‌ای.....................100 گرم،‌ رنده یا خرد شده

شکلات تخته‌ای..................100 گرم، ذوب شده

خامه................400 گرم

روش‌تهیه

آب، آب لیموترش و سه‌چهارم پیمانه از پودر قند را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهيد. بعد از جوش آمدن، دو تا سه دقیقه بجوشانيد تا غلیظ شود. بعد آن را خنک كنيد.

انجیر نگینی خرد شده و فندق خرد شده را به مدت یک‌ساعت در عرق بهار نارنج بخوابانید.

 3 قاشق از پودر قند را برداشته و باقی آن را به پنیرها اضافه كرده و با همزن بزنید تا صاف و یک‌دست شود. خامه را هم با 3 قاشق پودر قند بزنید تا کاملاً سفت شود و فرم بگیرد. فندق و انجیر را از عرق بهارنارنج خارج کرده و خشک کنید و همراه شکلات خرد شده به پنیر‌ها اضافه و باآن مخلوط کنید. کرم پنیر آماده را نصف کرده و در دو ظرف جداگانه بریزید. به یک قسمت آن شکلات آب شده خنک اضافه کرده و به قسمت دوم، خامه فرم گرفته را بیفزایید. کیک را به اندازه قالب یا ظرف مورد نظر برش دهید و کف ظرف ابتدا یکی دو قاشق از شربت آب‌لیمو بریزید سپس یک لایه کیک بگذارید مجدداً روی کیک را به شربت آغشته کنید. ابتدا از مایه کرم شکلاتی روی سطح کیک بریزید و بعد کرم پنیري خامه اي را بریزید. لایه دیگر کیک را روی آن قرار داده و همان کار را تکرار کنید. برای سرو روی آن کمی پودر کاکائو بپاشید.

برچسب ها: دسرپنیر خامه ایکیک اسفنجی تعداد بازديد: 250 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟