Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:01

شيرينی دانماركی

شيرينی دانماركی

shooroshirin

0 0

متوسط

20 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

شكر................... 55 گرم

مايه خمير.....................10 گرم

شير سرد..................... يك و يك سوم پيمانه

تخم‌مرغ .................3 عدد

نمك................... نصف قاشق چايخوري

آرد .....................680 گرم

مارگارين......................500 گرم

تخم‌مرغ اضافه براي روي شيريني.................. 1 عدد

روش‌تهیه

يك قاشق شكر را به اضافه مايه خمير و 3 قاشق سوپخوري آب ولرم در ظرفي بريزيد و در جاي گرم قرار دهيد تا عمل بيايد.

در ظرف ديگري شير، تخم‌مرغ، نمك و شكر را مخلوط كنيد. مايه خمير را به آن اضافه كنيد. سپس آرد را به تدريج به اين مخلوط اضافه كرده ورز دهيد تا خمير صاف و يكدستي به دست آيد. خمير را 10 دقيقه استراحت دهيد. مارگارين را با دست ورز داده و به شكل مربع درآوريد. خمير را با وردنه باز كرده، كره را وسط خمير قرار دهيد و به صورت بقچه تا كنيد. روي ميز آرد پاشيده خمير را باز كنيد و سه لا تا بزنيد به مدت 30 دقيقه در يخچال استراحت دهيد. سپس خمير را باز كنيد اين بار پنج لا تا كنيد. بعد از 20 دقيقه استراحت در يخچال، اين عمل را مجدداً تكرار كنيد. بعد از استراحت مجدد خمير را به ضخامت 2 ميلي‌متر باز كرده به شكل موردنظر برش دهيد و داخل سيني فر قرار دهيد. در مركز خمير كمي كرم وانيل ريخته و به خمير فرم دهيد به طوري كه كرم پوشش داده شود. روي سيني را با نايلون بپوشانيد تا خمير پف كند. بعد از اين مرحله به آرامي روي شيريني‌ها با برس تخم‌مرغ اضافي را بماليد. سپس سيني را در فر 200 درجه قرار دهيد. بعد از 15 دقيقه شيريني آماده است. روي شيريني را مي‌توان بعد از پخت با شربت نيز آغشته كرد.

برچسب ها: آموزش شیرینی پزیشيرينی دانماركیطرز تهیه شيرينی دانماركی تعداد بازديد: 622 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است