آشپزباشی- افسانه اسفندیاری
فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید.
در ظرف مناسبی، كره و شكر را با همزن برقی بزنید و زرده تخممرغ و وانیلین را به آن بیفزائید.
آنگاه آرد، نمك، گلابی و پسته را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.
حالا به اندازه یك قاشق چایخوری، از خمیر بردارید و به شكل توپ در آورید و با فاصله در سینی، بچینید.
اكنون روی آنها پسته درسته قرار دهید و به مدت تقریبی 15 دقیقه، در فر بپزید. پس از 5 دقیقه، شیرینی را به كمك كاردك از كاغذ جدا كنید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا خنك شود.
اینك شیرینی را برای پذیرائی در ظرف زیبایی بچینید.
نكات خواندنی
سینی كه برای پخت شیرینیها استفاده میشود بهتر است ضخیم باشد.
در صورت نازك بودن ورق سینی، دو عدد سینی را روی هم قرار دهید و یا روی سینی، فویل آلومینیوم پهن كنید.
سینیهای لعابی برای پخت شیرینی مناسب نیست. در شیرینیهای خشك نیازی به چرب كردن سینی نیست و چرب كردن آن باعث سنگین شدن و به روغن افتادن شیرینی میشود.
همچنین باعث میشود زیر شیرینی بیش از حد طلائی شود.
هنگام چیدن خمیر در سینی، سعی كنید به طور منظم در یك ردیف چیده شوند و از لبههای سینی 2 سانتیمتر خالی بماند.