روشتهیه
حلوا را با دستور دلخواه خود تهیه کنید. بهتر است قوام حلوا طوری باشد که به راحتی بتوان آن را روی نان میکادو مالید.
یک ورق از نان میکادو را روی سطح کار بگذارید و یک لایه نازک از حلوا را یکدست روی آن پخش کنید. ورق دوم را نیز روی آن گذاشته، کمی فشار داده و مجدداٌ یک لایه حلوا بمالید. این کار را تکرار کنید تا تمام لایهها تمام شده و آخرین لایه حلوا باشد. روی میکادو را با یک لایه کیسه فریزر پوشانده و روی آن کتاب نسبتاً سنگینی بگذارید. بعد از چند ساعت با چاقوی برقی یا لیزری یا یک کارد تیز آن را برشهای دلخواه زده و تزئین کنید.
نکته
نان مورد استفاده شما باید مرغوب باشد تا نرم و خمیری نشود و تردی خود را حفظ کند.
برای تزئین میتوانید روی سطح حلوا یک لایه سوهان عسلی بادامی پودر شده که رنگ طلایی زیبایی دارد، پاشیده و با قدری پودر پسته تزئین کنید.
اگر دوست دارید نانها نرم شوند، لابلای آنها یک لایه نازک شربت بمالید.