روشتهیه
ماهیتابه را روی حرارت قرار داده، آرد برنج را اضافه کرده و اجازه دهید تا کمی بو داده شود. سپس آرد را الک کرده و کره را اضافه کنید و هم بزنید تا حدی که در رنگ آرد برنج تغییر زیادی بوجود نیاید و رنگ آن کمی مایل به کرم رنگ باشد. در این فاصله در ظرفی شیر و شکر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت کم قرار دهید و با وسیلهای هم بزنید تا شکر در شیر حل شود. سپس محلول حاصله را از روی حرارت برداشته و بتدریج و کمکم به مایهی فوق اضافه کنید و هم بزنید تا جذب همدیگر شوند و مایهی مناسب و یک دستی به دست آید، سپس ماهیتابه را از روی حرارت بردارید.
ماهیتابه دیگری را روی حرارت کم قرار داده و به میزان لازم کره و اندکی روغن مایع را در تابه بریزید، اجازه دهید تا گرم شود، سپس بوسیلهی دو قاشق مقداری از حلوا را برداشته و پس از شکل دادن، در تابه قرار دهید تا سرخ شود. سپس از تابه خارج کرده، در ظرف مورد نظر ریخته و با بادامزمینی و خلال پسته تزیین کرده و سرو نمایید.