آشپزباشی- افسانه اسفندیاری
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید. بعد در ظرف مناسبی، كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس تخممرغ و وانیلین را بیفزائید و دوباره بزنید تا تخممرغ جذب مواد شود. آن گاه آرد، بیكینگپودر، نمك و پودر قهوه را الك كنید و به مواد قبلی بیفزائید و كاملاً مخلوط نمائید.
حالا مایه را داخل قیف پارچهای دارای ماسوره كنگرهای، بریزید و نوارهائی به طول 5 سانتیمتر از آن در سینی بگذارید و به مدت 15-12 دقیقه، در فر بپزید. حالا شیرینیها را روی پنجره سیمی خنك كنید. اكنون سر شیرینیها را در شكلات آبكرده فرو ببرید و روی هر یك بادام بپاشید.