آشپزباشی - مژگان نجفی :
روشتهیه
روغن، پودر شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا کاملا سفید رنگ و سبک شود. آنگاه تخممرغها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید. سپس آرد را افزوده و مخلوط نمائید. حالا کشمشها را در آرد بغلطانید و آرد اضافیشان را بگیرید و به مایة فراهم کرده اضافه کنید. اکنون سینی شیرینیپزی را با کاغذ روغنی بپوشانید و چرب کنید. آنگاه مایة فراهم کرده را در کیسة شیرینیپزی بدون سر ماسوره بریزید و با فاصله از یکدیگر، روی کاغذ پایپ کنید. اینک شیرینی را به مدت ۱۰ - ۱۵ دقیقه در فر گرمکرده با دمای با حرارت ۱۸۰ درجة سانتیگراد بپزید.
یادآوری: کشمشها را قبل از مصرف بشوئید و در صافی بریزید. سپس آنها را روی پارچة تمیزی پهن کنید تا رطوبتش کاملا گرفته شود.
خواص کشمش
کشمش حاصل خشک کردن میوه درخت انگور می باشد که دارای مواد مغذی زیادی برای بدن می باشد ، کشمش دارای آهن ، پتاسیم ، کلسیم و ویتامینهای گروه ب می باشد. کشمش دارای خاصیت آنتی اکسیدانی بوده و از تخریب سلولی جلوگیری می کند. کشمش مصرف کنید تا سستی از بدن شما خارج شود و آب اضافی بدن شما خارج شود. کشمش باعث خوشبو شدن دهان می شود.