تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
كره، زردهی تخممرغ و شكر را با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و سبك شود. آنگاه فندق، آرد و دارچین را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.
سپس خمیر را در كیسهی نایلونی بگذارید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی نیم سانتیمتر باز كنید و با برشگر به قطر 5/6 سانتیمتر، 61 دایره از آن ببرید و در سینی شیرینیپزی دارای كاغذ روغنی بچینید.
اكنون باقیماندهی خمیر را جمع كنید و آن را نیز روی سطح آرد پاشیده به ضخامت نیمسانتیمتر باز كنید. اینك نوارهائی به عرض 8 میلیمتر از آن ببرید و رول كنید. سپس آنها را روی لبهی خمیرهای قالب خورده بگذارید و برایشان دیواره بسازید.
حالا روی دیواره خمیر را با چنگال خطوطی ایجاد كنید و سینی را در فر گرم كرده با دمای 002 درجهی سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 01 دقیقه بپزید. آنگاه روی هر كدام از تارتها یك قاشق چایخوری مارمالاد بریزید و 5 دقیقهی دیگر در فر بپزید.
همینكه تارتهای مربائی خنك شدند، آنها را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.
یادآوری: ماندگاری این شیرینی، بیش از یك هفته در ظرف دردار و در دمای محیط میسر است.