Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:30

شيريني قهوه و پسته

شيريني قهوه و پسته

shooroshirin

0 0

متوسط

15 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 600 گرم شيريني

روغن جامد............ 150 گرم

آرد سفيد شيريني‌پزي ..............200 گرم

آرد برنج ................70 گرم

آرد ذرت.............. 30 گرم

تخم‌مرغ............... 2 عدد

پودر شكر................. 80 گرم

گلاب.................... 80ميلي‌ليتر (يك‌سوم پيمانه)

پودر قهوة فوري.................. 1 قاشق چايخوري

آب‌جوش................ 1 قاشق سوپخوري

شكلات سفيد آبكرده.................. براي تزئينبه ميزان لازم

پودر پسته.............. براي تزئين به ميزان لازم

آشپزباشی - سعيد بابارحيمي:

روش‌تهیه

روغن جامد، آرد سفيد، آرد برنج و آرد ذرت را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها، پودر شكر و گلاب را در كاسة ‌مناسبي بريزيد و مخلوط كنيد. سپس قهوه را در آب جوش حل كنيد و آن را همراه با ماية تخم‌مرغي، به مخلوط روغن و آرد بيفزائيد و هم بزنيد تا ماية‌صاف و يكدستي، حاصل شود. ماية‌فراهم كرده را در كيسة شيريني‌پزي داراي ماسورة كنگره‌دار به شمارة 199 يا 32 بريزيد و هر بار قدري از آن را با فاصلة ‌روي سيني شيريني‌پزي داراي كاغذ روغني بگذاريد. اكنون شيريني را به مدت تقريبي 15 دقيقه، در فر گرم كرده با دماي 160 درجة سانتيگراد بپزيد و روي پنجرة ‌سيمي خنك كنيد. همينكه شيريني خنك شد، رويش را با شكلات سفيد و پودر پسته بيارائيد.

 

خواص پسته

پسته یکی از اعضای مهم و ثابت آجیل ایرانی است که میزان پتاسیم آن با این جثه کوچک برابر با پتاسیم پرتقال است و به علت داشتن مواد مغذی از اهمیت بسیاری برخوردار است. استان کرمان و شهرستان رفسنجان، مراکز اصلی تولید پسته در ایران بشمار می آیند. پسته،عضو ثابت آجیل با وجود جثه کوچک خود سرشار از منابع مفید و مغذی برای سلامتی انسان است.

برچسب ها: آموزش شیرینی پزیطرز تهیهشيريني قهوه و پستهطرز تهیه شيريني قهوه و پسته تعداد بازديد: 1001 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است