آشپزباشی - سعيد بابارحيمي:
روشتهیه
روغن جامد، آرد سفيد، آرد برنج و آرد ذرت را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود. آنگاه تخممرغها، پودر شكر و گلاب را در كاسة مناسبي بريزيد و مخلوط كنيد. سپس قهوه را در آب جوش حل كنيد و آن را همراه با ماية تخممرغي، به مخلوط روغن و آرد بيفزائيد و هم بزنيد تا مايةصاف و يكدستي، حاصل شود. مايةفراهم كرده را در كيسة شيرينيپزي داراي ماسورة كنگرهدار به شمارة 199 يا 32 بريزيد و هر بار قدري از آن را با فاصلة روي سيني شيرينيپزي داراي كاغذ روغني بگذاريد. اكنون شيريني را به مدت تقريبي 15 دقيقه، در فر گرم كرده با دماي 160 درجة سانتيگراد بپزيد و روي پنجرة سيمي خنك كنيد. همينكه شيريني خنك شد، رويش را با شكلات سفيد و پودر پسته بيارائيد.
خواص پسته
پسته یکی از اعضای مهم و ثابت آجیل ایرانی است که میزان پتاسیم آن با این جثه کوچک برابر با پتاسیم پرتقال است و به علت داشتن مواد مغذی از اهمیت بسیاری برخوردار است. استان کرمان و شهرستان رفسنجان، مراکز اصلی تولید پسته در ایران بشمار می آیند. پسته،عضو ثابت آجیل با وجود جثه کوچک خود سرشار از منابع مفید و مغذی برای سلامتی انسان است.