طرز تهیه :
روغن، مایه خمیر، شیر، تخممرغ، شكر، نمك و وانیل را با هم مخلوط كنید. سپس آرد را به مواد بیفزایید تا خمیر به دست نچسبد. خمیر را نیم ساعت استراحت دهید. بعد روی میز را با روغن مایع چرب كنید. خمیر را چونه نمایید و یكساعت استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود (درجه فر 180 درجه سانتیگراد و مدت پخت 40 دقیقه). بعد از پخته شدن، داخل پنچیك كرم رویال استفاده كنید.
روش تهیه كرم رویال:
شیر را بجوشانید و در ظرف مناسبی آرد، شكر، وانیل و تخممرغ را با هم مخلوط نمایید. سپس شیر جوشیده را آرام آرام به مواد بیفزایید و روی اجاق قرار دهید و مخلوط كنید تا خوب سفت شود.