Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 22 آذر 1403 - 08:16

پنكيك

پنكيك

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مــواد لازم:

روغن مایع ............................50 میلی‌لیتر

مایه خمیر ............................15 گرم

شیر..................................200 میلی‌لیتر

تخم‌مرغ................................3 عدد

شكر .................................50 گرم

نمك و وانیل..........................كمی

آرد ..................................600 گرم

 

مواد لازم كرم رویال:

شیر.............................200 میلی‌لیتر

آرد..............................20 گرم

شكر .........................50 گرم

وانیل..........................یك‌چهارم قاشق چایخوری

تخم‌مرغ .....................1 عدد

طرز تهیه :

روغن، مایه خمیر، شیر، تخم‌مرغ، شكر، نمك و وانیل را با هم مخلوط كنید. سپس آرد را به مواد بیفزایید تا خمیر به دست نچسبد. خمیر را نیم ساعت استراحت دهید. بعد روی میز را با روغن مایع چرب كنید. خمیر را چونه نمایید و یكساعت استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود (درجه فر 180 درجه سانتیگراد و مدت پخت 40 دقیقه). بعد از پخته شدن، داخل پنچیك كرم رویال استفاده كنید.

 

روش تهیه كرم رویال:

شیر را بجوشانید و در ظرف مناسبی آرد، شكر، وانیل و تخم‌مرغ را با هم مخلوط نمایید. سپس شیر جوشیده را آرام آرام به مواد بیفزایید و روی اجاق قرار دهید و مخلوط كنید تا خوب سفت شود.

برچسب ها: پنکیکطرز تهیه پنکیکكرم رویالپنکیک صبحانهپنکیک شکلاتی تعداد بازديد: 796 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟